• (0 Arvustused)

Nahast Juuksuri Juhul Tööriistad Kääride Kott Barber Kott Omanik Neet Rahakott Reguleeritav Vöökoht Turvavöö Õlarihm

€19.77 €11.67

Pagasi & Kotid

  • Värv:
  • Suurus:
  • Lisa ostukorvi Lemmikud
  • Märksõnad: iidolu tööriista kott, mofi naha puhul, araabia vöö kott, diy tööriista kott, piecien telefoni omanik, smalrig telefoni omanik, suur paks kott tool, fiat egea naha puhul, kott korraldaja birken, 5plus naha puhul
  • Sku: l223556
  • Saadaval: Nüüd saadaval

Toote Detailid

Vastupidav kääride kott aitab hoida teie kõige olulisemad vahendid ümber.

Minimalistlik stiil, ruumi kokkuhoiu, suure võimsusega.

Ei sisalda käärid või kammid.See on vaid väike kott, mille käärid ja kamm

Materjal: Valmistatud nahast materjalist, vastupidav ja mitte lihtsalt deformeerunud.Pakkuda suurepärase ja turvalise kaitse soeng vahendid.

See on kerge, kompaktne, tugev, saab hoida kõiki oma live essentials ja on stiilne professionaalne tööriist juuksurid ja juuksurid.

värv: must

Materjal: PU

suurus: 22.5x13.5cm

Pakendi Sisu:

1 * Käärid Kott

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Me hüvitame teile, kui te tagasi kirjed 7 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.

Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.

Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

Мы вернем вам деньги, если вы вернете товар в течение 7 дней с момента его получения по любой причине. Однако покупатель должен убедиться, что возвращенные товары находятся в их первоначальных условиях. Если товары были повреждены или утеряны, когда они возвращаются, покупатель будет нести ответственность за такой ущерб или убытки, и мы не будем давать покупателю полный возврат средств. Покупатель должен попытаться подать иск в логистическую компанию, чтобы возместить стоимость ущерба или убытков. Покупатель будет нести ответственность за доставку, чтобы вернуть предметы.

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus. Ваше удовлетворение и положительные отзывы очень важны для нас. Пожалуйста, оставьте положительный отзыв и 5 звезд, если вы удовлетворены нашими товарами и услугами. Если у вас возникли проблемы с нашими товарами или услугами, пожалуйста, свяжитесь с нами, прежде чем оставить отрицательный отзыв. Мы сделаем все возможное, чтобы решить любые проблемы и предоставить вам лучшее обслуживание клиентов.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Peamine Materjal: PU

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie Hinnang